Αποτοξίνωση-καθημερινού-φαγητού

Αποτοξίνωση καθημερινού φαγητού

Ένας από τους καλύτερους τρόπους για να αποτοξινώσεις τον οργανισμό σου, είναι να σταματήσεις την κατανάλωση τοξικών ουσιών. Σε αυτό το άρθρο θα βρεις 4 εύκολους τρόπους για αποτοξίνωση του καθημερινού φαγητού για μια ζωή γεμάτη υγεία και ευεξία. Οι τοξίνες είναι ο βασικός παράγοντας πρόκλησης θεμάτων υγείας στον οργανισμό.   

Η Αποτοξίνωση του καθημερινού φαγητού υποστηρίζει την καλή λειτουργία του οργανισμού, ενώ παράλληλα διευκολύνει τη διαχείριση των επεξεργασμένων τροφών.

Μπαχαρικά και βότανα

Για την , η ρίγανη, το θυμάρι, το δενδρολίβανο, ο μαϊντανός, ο κόλιανδρος, ο δυόσμος είναι μερικά βότανα με εύκολη προσθήκη σε κάθε φαγητό. Επιπρόσθετα, τα βότανα εκτός από το να αρωματίζουν, εμπεριέχουν αντιοξειδωτικές ουσίες & βιταμίνες που βοηθούν το ανοσοποιητικό σύστημα και τις0 ,

λειτουργίες του οργανισμού.

Εξίσου σημαντικό, τα μπαχαρικά όπως το τζίντζερ, η κανέλα, το κόκκινο πιπέρι εκτός από τη νοστιμιά που προσδίδουν, βοηθούν την πέψη των τροφών και στην κάθαρση του οργανισμού.

Φιλτραρισμένο νερό για  

Το νερό είναι απαραίτητο για τη διατήρηση της υγείας του σώματός μας. Επιπλέον, η αιτία πολλών ασθενειών είναι η έλλειψη νερού. Ο καθαρισμός του σώματος δε γίνετε σωστά και οι τοξίνες παραμένουν στο εσωτερικό του. Εξίσου σημαντικό, το νερό προς κατανάλωση ή πλύση των λαχανικών να είναι φιλτραρισμένο και τρεχούμενο. Τέλος, η μέση κατανάλωση είναι 1,5 λίτρο ανά ημέρα φρέσκου νερού και όχι σε πλαστικό μπουκάλι.

Αποφυγή των συγκεκριμένων τροφών

Οι παρακάτω τροφές είναι αρκετά τοξικές για τον ανθρώπινο οργανισμό. Επιπλέον, η μείωση ή αποφυγή κατανάλωσης τους συμβάλλει στην αποτοξίνωση του καθημερινού φαγητού.

  • Γενετικά τροποποιημένες τροφές όπως: το καλαμπόκι, τα αλφάφα, ζαχαρότευτλα
  • Σόγια
  • Γαλακτοκομικά- ειδικά το αγελαδινό γάλα
  • Γλουτένη
  • Λευκή Ζάχαρη & Ασπαρτάμη

Βιολογικά φρούτα & λαχανικά για

Η προστασία της υγείας μας είναι επένδυση, όχι δαπανηρό έξοδο. Τα φρούτα και λαχανικά περιέχουν διάφορες χημικές ουσίες που είναι βλαβερές για τον ανθρώπινο οργανισμό. Η επιλογή βιολογικών φρούτων και λαχανικών είναι μια καλή ιδέα, σε κάθε περίπτωση η πλύση με ξύδι είναι απαραίτητη για τον καθαρισμό τους.
Η Αποτοξίνωση του καθημερινού φαγητού εξασφαλίζει την καλή λειτουργία του οργανισμού.
Πιο συγκεκριμένα, οι τοξίνες μέσα στα λιποκύτταρα, προκαλούν την αύξηση του βάρους. Επιπρόσθετα, γύρω από τις αρθρώσεις, οι τοξίνες προκαλούν δυσλειτουργία και διάφορους πόνους. Τέλος, αρκετοί πονοκέφαλοι είναι το αποτέλεσμα ανάγκης για αποτοξίνωση του οργανισμού. Σημαντικό, η αποτοξίνωση είναι μια φυσική διαδικασία του οργανισμού, η οποία θέτετε εκτός λειτουργίας αρκετές φορές από τις καθημερινές μας συνήθειες.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΑΡΘΡΑ

Καλάθι αγορών
Scroll to Top