Σε καλωσορίζω προσωπικά στο Self n ‘Soul Wellness Naturale!
Νιώθω απέραντη χαρά και ευγνωμοσύνη που σήμερα μοιράζομαι το όραμα μου μαζί σου.

Εγώ είμαι η Άννα.
Πιστεύω περισσότερο την ενέργεια που ο καθένας μας φέρει σε αυτόν τον κόσμο παρά τους τίτλους του. Αν παρ’ ολα αυτά θές να μάθεις περισσότερα,  Εδώ μπορείς να βρείς περισσότερα για τους τίτλους και τις διακρίσεις μου.

Η σύνδεση  με τη Φύση αλλά και η περιπέτεια είναι τα δύο κύρια στοιχεία που διαμόρφωσαν τον Εαυτό μου ενώ η ομορφιά & η αληθινή Αγάπη είναι αυτό που φέρω ως Ψυχή.

Μεγάλωσα μέσα στα κύμματα, επιλέγοντας από πολύ μικρή ηλικία το άθλημα της Ιστιοπλοΐας. Η κατανόηση των 5 στοιχείων που συνθέτουν τον κόσμο είναι η πρόκληση ενός ιστιοπλόου, συνάμα το βασικό συστατικό της επιτυχίας του. Κατόρθωσα να αναπτύξω όλη αυτή τη σύνδεση μέχρι το επίπεδο της συμμετοχής σε μια Ολυμπιάδα και συγκεκριμένα τους Ολυμπιακούς Αγώνες, Λονδίνο 2012.

Η Ιστιοπλοΐα μου έδωσε την δυνατότητα να ταξιδέψω σε διάφορα μέρη του κόσμου και να γνωρίσω την μοναδικότητα του κάθε λαου. Παρατηρώντας προσεκτικά κάθε μέρος που επισκεπτόμουν, κατάφερα να αντιληφθώ την ενότητα που προκύπτει μέσα από την διαφορετικότητα.

Το 2012 ήταν σίγουρα η χρονιά που μου άλλαξε τη ζωή. Μετά από εκεί, τίποτα δεν ήταν “γνώριμο” για εμένα. Χρειάστηκαν 8 ολόκληρα χρόνια βαθιάς αναζήτησης για να ανακαλύψω όλα όσα μοιράζομαι εδώ μαζί σου.

Η περιπέτεια της υγείας μου, μπορεί να με κράτησε μακριά απ τον αθλητισμό, όμως μου πρόσφερε πολλά περισσότερα από ένα μετάλλιο. Μου έδωσε όλες αυτές τις εμπειρίες που πια αποτελούν την αληθινή βιωματική μου γνώση. Με συνέδεσε βαθύτερα με τους ανθρώπους αλλά και με τον ίδιο μου τον εαυτό. Μου δίδαξε την συμπόνια, την καλοσύνη, την σημασία της γαλήνης. Με οδήγησε από την λήθη, στην Αλήθεια, στην Αγάπη & στην Ευγνωμοσύνη.

Αυτό που είμαστε είναι πολύ σημαντικότερο από όλα όσα κάνουμε! Η εξατομίκευση σε όλους τους τομείς είναι το κλειδί της ζωής. Το να ακολουθούμε πρότυπα, μας απομακεύνει από την μοναδικότητά μας. Αρκεί να δημιουργήσουμε τον δικό μας δρόμο, ύστερα να γίνουμε ο δρόμος και τέλος να φτάσουμε στον προορισμό μας. Χρειαζόμαστε τον προσωπικό μας μονοπάτι Ευεξίας…

Κι αυτό ακριβώς είναι που προσφέρει το Wellness Naturale. Παρέχουμε όλες εκείνες τις πληροφορίες, τα εργαλεία και τις υπηρεσίες που θα σε βοηθήσουν να αναγνωρίσεις την μοναδικότητα σου και να βιώσεις την πιο δυνατή υγιή & ευτυχή εκδοχή σου.

Για μένα είναι πλέον ξεκάθαρο αυτό που έχω έρθει να προσφέρω στον κόσμο.

Εσένα ποιος είναι αλήθεια ο σκοπός σου;

Σε καλώ να τον ανακαλύψουμε μαζί.
Αυτός ο κόσμος χρειάζεται την μοναδικότητα σου!

  Στείλε μας ενα email

  * Απαραίτητα


  Register to  our Newsletters!

  We will inform you for offers, free webinars and special discounts.
  You must confirm your email.

  JOIN US TODAY!
  close-link
  Εγγραφείτε στα Νέα μας!

  Με την καταχώρηση του Email σας ενημερώνεστε πρώτοι για τα νέα Workshops και Συνεδρίες που κάνουμε, αλλα και για Δωρεάν Webinars και προσφορές. Προσοχή πρέπει να επιβεβαιωθεί το email σας για να γίνεται αποδεκτοί απο το σύστημα.

  Εγγραφή
  close-link