Πολιτική απορρήτου για wellness naturale

Στο wellnessnaturale, προσβάσιμο από το https://www.wellnessnaturale.com/, μία από τις κύριες προτεραιότητές μας είναι το απόρρητο των επισκεπτών μας. Αυτό το έγγραφο Πολιτικής Απορρήτου περιέχει τύπους πληροφοριών που συλλέγονται και καταγράφονται από το wellnessnaturale και το πώς αυτές χρησιμοποιούνται.

Αν έχετε οποιαδήποτε ερώτηση ή χρειάζεστε οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε μαζί μας.

Αυτή η πολιτική απορρήτου, σχετίζεται μόνο με τις διαδικτυακές μας δραστηριότητες, και ισχύει μόνο για τους επισκέπτες μας και τις πληροφορίες τις οποίες μοιράζονται μαζί μας στο wellnessnaturale. Αυτή η πολιτική απορρήτου δεν έχει καμία ισχύ για όσες πληροφορίες συλλέγονται από άλλα κανάλια εκτός από το συγκεκριμένο ιστότοπο.

Συγκατάθεση

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε την Πολιτική Απορρήτου μας και αποδέχεστε τους όρους της.

Οι σχετικές πληροφορίες που συλλέγουμε

Οι προσωπικές πληροφορίες που σας ζητούνται καθώς και οι λόγοι που ζητούνται γίνονται ξεκάθαροι στο σημείο όπου σας ζητούμε να τις υποβάλλετε.

Εάν επικοινωνήσετε μαζί μας απευθείας, ενδέχεται να λάβουμε πρόσθετες πληροφορίες για εσάς, όπως το όνομά σας, τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τον αριθμό τηλεφώνου, τα περιεχόμενα του μηνύματος ή / και τα συνημμένα που μπορείτε να μας στείλετε, καθώς και οποιεσδήποτε άλλες πληροφορίες μπορείτε να επιλέξετε να παρέχετε.

Όταν δημιουργήσετε έναν λογαριασμό, ενδέχεται να ζητήσουμε τα στοιχεία επικοινωνίας σας, συμπεριλαμβανομένων στοιχείων όπως όνομα, όνομα εταιρείας, διεύθυνση, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και αριθμό τηλεφώνου.

Πώς χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες σας

Χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες που συλλέγουμε με διάφορους τρόπους, όπως:

  • για την λειτουργία και την διατήρηση του ιστότοπού  μας
  • για την Βελτιωποίηση, εξατομίκευση και επέκταση του ιστότοπού μας
  • για την κατανόηση και ανάλυση της χρήσης του ιστότοπού μας
  • για να αναπτύξουμε νέα προϊόντα, υπηρεσίες, δυνατότητες και λειτουργικότητα
  • για να μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί σας, είτε άμεσα είτε με έναν από τους συνεργάτες μας, συμπεριλαμβανομένης της εξυπηρέτησης πελατών, για να σας παρέχουμε ενημερώσεις και άλλες πληροφορίες σχετικά με τον ιστότοπο μας
  •  για σκοπούς μάρκετινγκ και προώθησης
  • για να σας στείλουμε  email
  • για να βρούμε και να αποτρέψουμε την απάτη

Αρχεία Καταγραφής

Το wellness naturale χρησιμοποιεί μια συγκεκριμένη διαδικασία για την καταγραφή. Αυτά τα αρχεία αποθηκεύουν τους επισκέπτες όταν αυτοί βρίσκονται σε κάποιον ιστότοπο. Όλες οι εταιρείες  hosting  το κάνουν αυτό. Η πληροφορίες που αποθηκευονται στα αρχεία καταγραφής περιλαμβάνουν την διεύθυνση ίντερνετ (IP), τον τύπο του  browser, τον πάροχο του ίντερνετ  (ISP), την ώρα και την ημερομηνία, τις σελίδες που επισκευτήκατε και τον αριθμό των κλικ. Αυτό δεν είναι συνδεδεμένο με καμία προσωπική σας πληροφορία. Ο σκοπός αυτών των πληροφοριών είναι η ανάλυση των τάσεων, την καταγραφή των επισκεπτών και την συλλογή δημογραφικών στοιχείων. Η πολιτική απορρήτου μας δημιουργήθηκε με την βοήθεια του  Privacy Policy Generator και του Privacy Policy Template.

Cookies & Web Beacons

Όπως κάθε άλλος ιστότοπος, το wellness naturale χρησιμοποιεί «cookies». Αυτά τα cookie χρησιμοποιούνται για την αποθήκευση πληροφοριών, συμπεριλαμβανομένων των προτιμήσεων των επισκεπτών και των σελίδων στον ιστότοπο στον οποίο ο επισκέπτης είχε πρόσβαση ή επισκέφτηκε. Οι πληροφορίες χρησιμοποιούνται για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας των χρηστών προσαρμόζοντας το περιεχόμενο της ιστοσελίδας μας με βάση τον τύπο του προγράμματος περιήγησης των επισκεπτών ή / και άλλες πληροφορίες.

Google DoubleClick DART Cookie

Η Google είναι ένας από τρίτους προμηθευτές στον ιστότοπό μας. Χρησιμοποιεί επίσης cookies, γνωστά ως cookies DART, για την προβολή διαφημίσεων στους επισκέπτες του ιστότοπού μας με βάση την επίσκεψή τους στο www.website.com και σε άλλους ιστότοπους στο Διαδίκτυο. Ωστόσο, οι επισκέπτες μπορούν να επιλέξουν να απορρίψουν τη χρήση των cookie DART, μεταβαίνοντας στην Πολιτική απορρήτου της διαφήμισης Google και του δικτύου περιεχομένου στην ακόλουθη διεύθυνση URL – https://policies.google.com/technologies/ads

Οι συνεργάτες- διαφημιστές

Ορισμένοι από τους διαφημιζόμενους στον ιστότοπό μας ενδέχεται να χρησιμοποιούν cookies και web beacons Οι διαφημιστικοί μας συνεργάτες παρατίθενται παρακάτω. Κάθε ένας από τους διαφημιστικούς μας συνεργάτες έχει τη δική του Πολιτική Απορρήτου για τις πολιτικές τους σχετικά με τα δεδομένα χρήστη. Για ευκολότερη πρόσβαση, υπερσυνδέουμε τις Πολιτικές απορρήτου τους παρακάτω.

Πολιτικές απορρήτου διαφημιστικών συνεργατών

Μπορείτε να συμβουλευτείτε αυτήν τη λίστα για να βρείτε την Πολιτική απορρήτου για καθέναν από τους διαφημιστικούς συνεργάτες του wellness naturale.

Οι διακομιστές διαφημίσεων τρίτων ή τα δίκτυα διαφημίσεων χρησιμοποιούν τεχνολογίες όπως cookie, JavaScript ή Web Beacons που χρησιμοποιούνται στις αντίστοιχες διαφημίσεις τους και συνδέσμους που εμφανίζονται στο wellness naturale, οι οποίοι αποστέλλονται απευθείας στο πρόγραμμα περιήγησης των χρηστών. Λαμβάνουν αυτόματα τη διεύθυνση IP σας όταν συμβεί αυτό. Αυτές οι τεχνολογίες χρησιμοποιούνται για τη μέτρηση της αποτελεσματικότητας των διαφημιστικών καμπανιών τους και / ή για την εξατομίκευση του διαφημιστικού περιεχομένου που βλέπετε σε ιστότοπους που επισκέπτεστε.

Λάβετε υπόψη ότι το wellness naturale δεν έχει πρόσβαση ή ελέγχει αυτά τα cookies που χρησιμοποιούνται από διαφημιστές τρίτων.

Πολιτικές απορρήτου τρίτων

Η πολιτική απορρήτου του wellness naturale δεν ισχύει για άλλους διαφημιζόμενους ή ιστότοπους. Επομένως, σας συμβουλεύουμε να συμβουλευτείτε τις αντίστοιχες πολιτικές απορρήτου αυτών των διακομιστών διαφημίσεων τρίτων για πιο λεπτομερείς πληροφορίες. Μπορεί να περιλαμβάνει τις πρακτικές και τις οδηγίες τους σχετικά με τον τρόπο εξαίρεσης από ορισμένες επιλογές. Μπορείτε να βρείτε μια πλήρη λίστα αυτών των πολιτικών απορρήτου και των συνδέσμων τους εδώ: Σύνδεσμοι πολιτικής απορρήτου.

Μπορείτε να επιλέξετε να απενεργοποιήσετε τα cookies μέσω των μεμονωμένων επιλογών του προγράμματος περιήγησής σας. Για να μάθετε πιο λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με τη διαχείριση cookies με συγκεκριμένα προγράμματα περιήγησης στο Web, μπορείτε να βρείτε στους αντίστοιχους ιστότοπους των προγραμμάτων περιήγησης. Τι είναι τα Cookies;

Δικαιώματα απορρήτου CCPA (Μην πουλάτε τα προσωπικά μου στοιχεία)

Σύμφωνα με το CCPA, μεταξύ άλλων δικαιωμάτων, οι καταναλωτές  έχουν το δικαίωμα:

Ζητήστε από μια επιχείρηση που συλλέγει προσωπικά δεδομένα ενός καταναλωτή να αποκαλύψει τις κατηγορίες και συγκεκριμένα κομμάτια προσωπικών δεδομένων που έχει συλλέξει μια επιχείρηση για τους καταναλωτές.

Ζητήστε από μια επιχείρηση να διαγράψει τυχόν προσωπικά δεδομένα σχετικά με τον καταναλωτή που έχει συλλέξει μια επιχείρηση.

Ζητήστε από μια επιχείρηση που πουλά προσωπικά δεδομένα ενός καταναλωτή και όχι να πουλά τα προσωπικά δεδομένα του καταναλωτή.

Εάν υποβάλλετε ένα αίτημα, έχουμε έναν μήνα για να σας απαντήσουμε. Εάν θέλετε να ασκήσετε οποιοδήποτε από αυτά τα δικαιώματα, επικοινωνήστε μαζί μας.

GDPR  Δικαιώματα προστασίας

Θα θέλαμε να βεβαιωθούμε ότι γνωρίζετε επακριβώς τα δικαιώματά σας σχετικά με την προστασία σας.  Κάθε χρήστης έχει τα παρακάτω δικαιώματα:

Το δικαίωμα της πρόσβασης- μπορείτε να μας ζητήσετε αντίγραφο των προσωπικών σας δεδομένων. Υπάρχει περίπτωση να σας χρεώσουμε για αυτή την υπηρεσία.

Το δικαίωμα της αλλαγής των στοιχείων σας – μπορείτε να μας ζητήσετε να διορθώσουμε οποιοδήποτε λάθος αναφορικά με τα στοιχεία σας. Επίσης μπορείτε να μς ζητήσετε να συμπληρώσουμε ο,τιδήποτε θεωρήτε ότι έχει παραμείνει ανολοκλήρωτο.

Το δικαίωμα της διαγραφής- μπορείτε κάτω από συγκεκριμένες συνθήκες να υποβάλλετε την διαγραφή των δεδομένων σας

Το δικαίωμα περιορισμού της επεξεργασίας – Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε να περιορίσουμε την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων, υπό ορισμένες προϋποθέσεις.

Το δικαίωμα ένστασης στην επεξεργασία – Έχετε το δικαίωμα να αντιταχθείτε στην επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων από μας, υπό ορισμένες προϋποθέσεις.

Το δικαίωμα στη φορητότητα δεδομένων – Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε τη μεταφορά των δεδομένων που έχουμε συλλέξει σε άλλον οργανισμό ή απευθείας σε εσάς, υπό ορισμένες προϋποθέσεις.

Εάν υποβάλλετε ένα αίτημα, έχουμε έναν μήνα για να σας απαντήσουμε. Εάν θέλετε να ασκήσετε οποιοδήποτε από αυτά τα δικαιώματα, επικοινωνήστε μαζί μας.

 

 

Πληροφορίες που αφορούν τα παιδιά

Ένα άλλο μέρος της προτεραιότητάς μας είναι η προσθήκη προστασίας για τα παιδιά κατά τη χρήση του Διαδικτύου. Ενθαρρύνουμε τους γονείς και τους κηδεμόνες να παρατηρούν, να συμμετέχουν ή / και να παρακολουθούν και να καθοδηγούν τη διαδικτυακή τους δραστηριότητα.

Το welllness naturale δεν συλλέγει εν γνώσει του Προσωπικά Στοιχεία Αναγνώρισης από παιδιά κάτω των 13 ετών. Εάν πιστεύετε ότι το παιδί σας παρείχε τέτοιου είδους πληροφορίες στον ιστότοπό μας, σας συνιστούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας αμέσως και θα καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για άμεση κατάργηση τέτοιες πληροφορίες από τα αρχεία μας.

Register to  our Newsletters!

We will inform you for offers, free webinars and special discounts.
You must confirm your email.

JOIN US TODAY!
close-link
Εγγραφείτε στα Νέα μας!

Με την καταχώρηση του Email σας ενημερώνεστε πρώτοι για τα νέα Workshops και Συνεδρίες που κάνουμε, αλλα και για Δωρεάν Webinars και προσφορές. Προσοχή πρέπει να επιβεβαιωθεί το email σας για να γίνεται αποδεκτοί απο το σύστημα.

Εγγραφή
close-link