Relaxation Wellness

εκπαιδεύσου στην τεχνική της 

απόλυτης χαλάρωσης   απελευθέρωσης του στρες   άμεσης μεταμόρφωσης 
γνώσης του αληθινού σου Εαυτού

relaxation wellness

 

Η τέχνη της Συνειδητής Χαλάρωσης

Η αληθηνή χαλάρωση μπορεί να επιτευχθεί μόνο όταν είμαστε πλήρως συνειδητοί!
Ενώ είναι ευρέως γνωστό πως ο ύπνος είναι το #1 εργαλείο ευεξίας, στην πραγματικότητα είναι η βαθιά συνειδητή χαλάρωση που χαρίζει αρμονία & θεραπεύει όλες τις πτυχές του εαυτού μας.
Όταν βρισκόμαστε στην κατάσταση της αφυπνισμένης ανάπαυσης, έχουμε περισσότερη επίγνωση, περισσότερες δυνατότητες και είμαστε πιο δεκτικοί. Έτσι, μπορούμε να καταλάβουμε πού βρίσκεται η ένταση μέσα στο σώμα μας, να την αναγνωρίσουμε και να την απελευθερώσουμε αμέσα & αποτελεσματικά.

Μόνο μια συνεδρία Relaxation Wellness αρκεί για να σου αποκαλύψει τα κλειδιά της προσωπικής σου γαλήνης!

 

Τι ακριβώς είναι η τεχνική  Relaxation Wellness;

  • μια άμεση διαδικασία με αξιόπιστα αποτελέσματα
  • μια αποτελεσματική ηχητική πρακτική που ξεπερνά τα γνωστά όρια
  • μια δυναμική τεχνική για την εξισορρόπηση & την εναρμόνηση του ύπνου 
  • η αρμονική ένωση μυαλού, σώματος, συναισθημάτων & πνεύματος
  • η λεωφόρος που οδηγεί σε υψηλότερα επίπεδα συνειδητότητας
  • μια δραστηριότητα αυτογνωσίας μου σε συνδέει με την μοναδικότητα σου

 

Σχετικά με την Εκπαίδευση της Τεχνικής Χαλάρωσης

Αυτή η συνεδρία έχει διάρκεια 90 λεπτά
– 15 λεπτά για την επεξήγηση της διαδικασίας
– 45 λεπτά εμπειρίας της πρακτικής
– 10 λεπτά για συζήτηση και μοίρασμα
– 20 λεπτά για περαιτέρω επεξήγηση και απάντηση ερωτήσεων

Μετά το πέρας της συνεδρίας θα λάβεις δύο mp3 ηχητικά αρχεία, για αποκλειστικά δική σου χρήση. Με αυτόν τον τρόπο μπορείς να χαλαρώνεις και να απελευθερώνεις την ένταση όποτε το έχεις ανάγκη!
– 20 λεπτά γρήγορης χαλάρωσης, για να την χρησιμοποιήσεις στα διαλείμματα της δουλειάς ή και για μια άμεση αναζωογόνηση
– 45 λεπτά ολοκληρωμένης πρακτικής αντίστοιχης με 3 ώρες ύπνου, για βαθύτερη ηρεμία & αληθινή  σύνδεση με την ουσία σου

Μάθε πως να χαλαρώνεις πραγματικά & εναρμόνισε το μυαλό με το σώμα σου

βίωσε έναν νέο Εαυτό μέσα σε μόλις 45 λεπτά

Για ποιους είναι κατάλληλη αυτή η relaxation wellness πρακτική;

εκπαίδευση στη χαλάρωση για εφήβους
relaxation wellness training for teenagers
Για Εφήβους

Η περίοδος μεταξύ 13 και 18 είναι πραγματικά κρίσιμη για την εξέλιξή μας ως ανεξάρτητα άτομα. Όλα αρχίζουν να αλλάζουν και αυτό μας δημιουργεί επιπλέον άγχος, αβεβαιότητα και μερικές φορές ακόμη και φόβο. Το σώμα μας αρχίζει να αλλάζει. Ακόμη και η φωνή μας και η επικοινωνία μας επηρεάζονται. Η εφηβεία είναι μια μεταβατική περίοδος όπου αφήνουμε την ασφάλεια του σπιτιού και τις συνήθειες των γονιών μας για να δημιουργήσουμε τη δική μας μοναδική ζωή. Επιπλέον, είναι η στιγμή κατά την οποία ξεκινά η εξερεύνηση της σεξουαλικότητας μας ενώ δημιουργούμε τις πρώτες μας ρομαντικές σχέσεις. Τέλος, η εκπαίδευσή μας είναι πολύ απαιτητική και καταλαμβάνει τον περισσότερο από τον χρόνο μας.

Εάν είσαι σε αυτή τη φάση της ζωής σου, αυτή η πρακτική μπορεί να σε βοηθήσει να περάσεις πιο εύκολα μέσα από τις αλλαγές, να απελευθερώσεις το στρες. Συνδέσου με την δική σου Αλήθεια και δημιούργησε περισσότερο χώρο και χρόνο για εσένα.

relaxation training for senior-love your whole self
Για ανθρώπους μεγαλύτερης ηλικίας

Σε αυτή τη φάση της ανθρώπινης ανάπτυξής μας, κάνουμε έναν προσψπικό απολογισμό & αποκτούμε μια βαθύτερη κατανόηση του ποιοι είμαστε και τι έχουμε καταφέρει. Ανεξάρτητα από τις εμπειρίες μας, τώρα θέλουμε να είμαστε ελεύθεροι να απολαύσουμε τη ζωή.

Αυτή η πρακτική θα σε βοηθήσει να χαλαρώσεις βαθιά, να απελευθερώσεις την ένταση όλων αυτών των ετών και να ανακουφιστείς από κάθε είδους πόνο. Επίσης θα σου δώσει την ευκαιρία να εισέλθεις σε ανώτερες καταστάσεις συνείδησης και να προσφέρεις αληθινή αγάπη σε σένα και στους γύρω σου!

Για γυναίκες

Οι απαιτήσεις της σημερινής ζωής είναι πολύ υψηλές για την γυναίκα. Είναι μια επαγγελματίας, παίρνει πολλές αποφάσεις και φροντίζει το σπίτι και τα παιδιά της. Συνήθως ο χρόνος δεν επαρκεί για την δική της φροντίδα.

Εάν είσαι  γυναίκα, αυτή η πρακτική θα σου δημιουργήσει χρόνο για τον εαυτό σου μαζί με  έναν ασφαλή χώρο. Συνδέσου με τις δικές σου ανάγκες & επιθυμίες,  απελευθερώσε το στρες. Ακολούθησε την διαίσθησή σου και υλοποιήσε τη ζωή των ονείρων σου.

relaxation wellness for women
εκπαίδευση χαλάρωσης για άνδρες
Για άνδρες

Οι άνδρες στις μέρες μας βιώνουν μεγάλη πίεση σε επαγγελματικό και οικονομικό επίπεδο. Καλούνται να είναι πετυχημένοι σε όλους τους τομείς, ανεξαρτήτως περιστάσεων.

Αυτή η τεχνική καλύπτει τις συναισθηματικές σου ανάγκες και απελευθερώνει την ένταση και το άγχος από το σύστημα σου. Ανακάλυψε έναν νέο τρόπο σύνδεσης με το μυαλό σου. Αν επιθυμείς να ηγηθείς στη ζωή και στην εργασία, αυτή η πρακτική είναι για εσένα!

Η τέχνη της ευγενικής Μεταμόρφωσης

επικοινώνησε με τη βαθιά σου συνείδηση και άλλαξε άμεσα την κατάσταση σου

Ο εγκέφαλος μας είναι ο μεσολαβητής της συνείδησης στο φυσικό κόσμο
Είναι αυτός
που ενώνει το μυαλό, το σώμα και τα συναισθήματα σε μια αρμονική μονάδα

Προγραμμάτισε την δική σου relaxation wellness
online εκπαιδευτική συνεδρία των 90 λεπτών

Φόρτωση...

FAQ – Απαντάμε στις δικές σας Ερωτήσεις!

1Τί είδους τεχνική είναι το Relaxation Wellness;

Το Relaxation Wellness είμαι μια ειδική μορφή της πρακτικής του συνειδητού ύπνου (yoga nidra).

Σε αυτή την πρακτική βρίσκεσαι ξαπλωμένος/η χωρίς να χρειάζεται να κάνεις κάποια κίνηση. Απλώς ακούς προφορικές οδηγίες, οι οποίες χαλαρώνουν ολόκληρο το σύστημα σου. Δεν απαιτείται από εσένα κανενός είδους συγκέντρωση. Το μόνο που χρειάζεται είναι, να μπορείς να ακολουθείς συνειδητά την εμπειρία. Είναι μια τεχνική που ενώνει το μυαλό σου με την βαθύτερη αλήθεια σου. Τέλος σε συνδέει με την διαίσθηση σου και με ανεξερεύνητα κομμάτια του εγκεφαλου σου. Με αυτόν τον τρόπο αποκτάς καλύτερη κατανόηση, γεννάς νέες ιδέες και δημιουργείς μια νέα διαφοροποιημένη κατάσταση στη ζωή σου. 

2Είναι το Relaxation Wellness μια μορφή ύπνωσης;

Αυτή η τεχνική δεν έχει καμία σχέση με την ύπνωση! Είναι δύο τελείως διαφορετικές επιστήμες.
Σε αυτή την πρακτική είναι απαραίτητα να παραμείνεις συνειδητός/η καθ' όλη την διάρκεια της συνεδρίας και να αντιλαμβάνεσαι όλα όσα συμβαίνουν.

Στην περίπτωση της ύπνωσης, καλείσαι σε ένα βαθύ ύπνο. Ο Εγκέφαλός σου αποσυνδέεται από τους αισθητήρες του και οι ικανότητες του περιορίζονται αρκετά.
Στην Τεχνική Χαλάρωσης Relaxation Wellness ο στόχος είναι η διεύρυνση της λειτουργικότητας και της αντίληψης του εγκεφάλου σου που θα σε οδηγήσουν σε ανώτερα επίπεδα συνειδητότητας.

3Πόση ώρα θα χρειαστώ για αυτή την εκπαίδευση;

Αυτή η συνεδρία εκπαίδευσης έχει διάρκεια 90 λεπτά.
- 15 λεπτά για την επεξήγηση της διαδικασίας
- 45 λεπτά εμπειρίας της πρακτικής
- 10 λεπτά για συζήτηση και μοίρασμα
- 20 λεπτά για περαιτέρω επεξήγηση και απάντηση ερωτήσεων

Θέλουμε να βεβαιωθούμε πως έχεις κατανοήσει πλήρως τα βήματα και τις προϋποθέσεις αυτής της τεχνικής και μπορείς να την επαναλάβεις όποτε εσύ επιθυμείς με πλήρη ασφάλεια.

4Πόση ώρα χρειάζομαι για να επιτύχω συνειδητή χαλάρωση;

Αυτό εξαρτάται από την δική σου πρακτική και επαφή με την συγκεκριμένη τεχνική.
Θα διαπιστώσεις πως στην αρχή, μέχρι το σύστημα σου να απορροφήσει την νέα αυτή διαδικασία θα χρειαστείς περισσότερο χρόνο. Όσο περισσότερη εμπειρία αποκτάς τόσο πιο εύκολα και γρήγορα θα φτάνεις στην κατάσταση απόλυτης γαλήνης. Από εμάς θα λάβεις 2 ηχητικά αρχεία, 20 & 45 λεπτών για να τα χρησιμοποιήσεις αναλόγως.
Σκέψου πως ύστερα από εξάσκηση, μπορείς μέσα σε μόλις 8-10' να αποφορτιστείς πλήρως και να βιώσεις μια νέα ενέργεια σε σώμα και πνεύμα, αντίστοιχη με 40 λεπτών ύπνου.

1Ποιος έχει τον έλεγχο, εγώ ή ο εκπαιδευτής;

Κατά την διάρκεια αυτής της συνεδρίας είσαι σε πλήρη συνειδησιακό έλεγχο του εαυτού σου!
Ακολουθείς τις οδηγίες και όχι τον εκπαιδευτή/οδηγό. Καλλιεργείς συνειδητά τις δικές σου ικανότητες, αντιλήψεις και αισθήσεις και επιτρέπεις στην συνειδητότητα σου να ανθίσει. Είσαι απόλυτα συνειδητός και αφυπνισμένος κατά την διάρκεια της πρακτικής. Παίρνεις τις δικές σου αποφάσεις και ο εκπαιδευτείς δεν σε διακόπτει ή δεν εκφράζει τις προσωπικές του απόψεις.

 

2Τί χρειάζομαι για αυτή την πρακτική;
  • Χρειάζεται μόνο να εκτεθείς στις οδηγίες και να δεις οποιαδήποτε εμπειρία μπορεί να προκύψει με επίγνωση και αποστασιοποίηση
  • Ένα χαλάκι, το στρώμα ή το κρεβάτι σου για να ξαπλώσεις
  • Μια κουβέρτα ή και μερικά μαξιλάρια για να νιώσεις άνετα
  • Έναν πιστοποιημένο εκπαιδευτής για να γειώσετε την πρακτική την πρώτη φορά. Μετέπειτα μπορείς να χρησιμοποιείς μια ηχογραφημένη καθοδηγούμενη πρακτική και να εξασκείσαι μόνος σου
3Μπορώ να κάνω αυτή την πρακτική μόνος/η μου;

Φυσικά! Αυτή είναι και η ουσία αυτής της εκπαίδευσης.
Χρειάζεσαι μόνο μια φορά έναν πιστοποιημένο εκπαιδευτή για να γειώσετε την πρακτική. Στη συνέχεια, μπορείς να χρησιμοποιήσεις μια  ηχογραφημένη καθοδηγούμενη πρακτική  όποτε το χρειάζεσαι. Ύστερα από 2-3 μήνες πρακτικής, το σύστημα σου θα έχει εκπαιδευτεί και θα μπορείς να θέτεις τον εαυτό σου στην κατάσταση της συνειδητής χαλάρωσης χωρίς καμία εξωτερική καθοδήγηση άμεσα και γρήγορα.

4Μπορώ να δοκιμάσω αυτή την πρακτική πριν εκπαιδευτώ σε αυτή;

Βεβαίως! 
Μπορείς να κλείσεις μια συνεδρία 60 λεπτών εδώ.
Αν αποφασίσεις πως θέλεις να εκπαιδευτείς θα έχεις 27% έκπτωση.