Πρακτική-Bowen

BOWTECH

Η συμπληρωματική μέθοδος που αφυπνίζει το σώμα

Η Μέθοδος Bowen - Η δύναμη της αυτοΐασης

Μέθοδος Bowen, μια συμπληρωματική μέθοδος ευεξίας που εναρμονίζει την οντότητα μας. Έχει το χάρισμα να αφυπνίζει την κρυμμένη δύναμη του οργανισμού. Ειδικότερα, επενεργεί πάνω στον οργανισμό, ξυπνώντας τον από τη λήθη της σύγχρονης ζωής.

Από την αδυναμία στην ευεξία

Δίνοντάς του έτσι το έναυσμα να επιστρέψει σε κατάσταση ευεξίας. Ενώ παράλληλα, αλλάζει τη ροή της ενέργειας του οργανισμού και από την παθητική κατάσταση που βρίσκεται, τον επαναφέρει στην ενεργητική.

Ειδικότερα μέσω της Bowtech Μεθόδου και την υποστήριξη της Wellness Igniter, Άννας Αγραφιώτη, επιτυγχάνετε την εξισορρόπηση της λειτουργίας των οργάνων. Σαν αποτέλεσμα λαμβάνετε την εύρυθμη λειτουργία του οργανισμού χωρίς να καταπονείτε το ένα από την υπολειτουργία του άλλου.

Η-Πρακτική-Bowen-Η-δύναμη-της-αυτοΐασης

Ήπια, ασφαλής, και αποτελεσματική μέθοδος

Η-Πρακτική-Bowen-Δεν-είναι-μασάζ-είναι-μήνυμα

Η Μέθοδος Bowen Δεν είναι μασάζ, είναι μήνυμα

Ωστόσο, αξίζει να τονιστεί ότι δεν είναι μασάζ, είναι ένα μήνυμα. Το μήνυμα μέσω της συγκεκριμένης πρακτικής αποστέλλεται με παραλήπτη τον οργανισμό. Μια διέγερση από “σήματα” που σκοπό έχουν ο “παραλήπτης” να επανεκκινήσει την αρμονική συνεργασία με το σώμα και να επιτευχθεί η αφύπνιση και αυτοΐασή του. Επιπλέον, εξισορροπεί τη λειτουργία του νευρικού συστήματος.

Η Πρακτική Bowen είναι Ιδανική, για χρόνιο στρες, έντονο άγχος που μπορεί να βοηθήσει εξαιρετικά στη διαχείριση του αλλά και στην καταστολή του. Η εμπιστοσύνη προς το σώμα και τους εσωτερικούς μηχανισμούς του, είναι πολύ παραπάνω από το μισό της επίλυσης του κάθε προβλήματος.

Για ποιους είναι κατάλληλη η συνεδρία Πρακτικής Bowen;

Είναι κατάλληλη για όλους!

Εκείνο που έχει ιδιαίτερη σημασία και βοηθάει με σημαντικά αποτελέσματα η Πρακτική Bowen είναι σε προβλήματά, όπως, φουσκώματα, πρηξίματα και αλλεργίες.

Προβλήματα που  τελευταία πληθαίνουν στο αστικό περιβάλλον. Επιπρόσθετα η Πρακτική Bowtech είναι κατάλληλη ολιστική μέθοδος για χρόνιο στρες, έντονο άγχος, πνευματική εργασία, αλλά και για εργασία σε υπολογιστή, κάτι που σήμερα σχεδόν όλοι κάνουν στη δύσκολη καθημερινότητα τους.

Για-ποιους-είναι-κατάλληλη-η-συνεδρία-Πρακτικής-Bowen

Αφύπνισε τον εσωτερικό θεραπευτή και ανακουφίσου από τον πόνο και το άγχος.

Απέκτησε την ευεξία που σου αξίζει.

Κλείσε μια συνεδρία σήμερα. Και ζήσε με ευεξία.

Κλείσε την προσωπική σου συνεδρία 

Δες τις διαθέσιμες ώρες 

Συνάντησε-μας-στο-χώρο-μας-στη-Γλυφάδα-Wellness-Workroom

Συνάντησε μας στο χώρο μας στη Γλυφάδα

Αν-διαμένεις-στο-Palmyra-Beach-Hotel-Hotel-Wellness-Workroom

Αν διαμένεις αυτή τη στιγμή στο ξενοδοχείο

Ευεξία Για Εσένα
Καλάθι αγορών
Scroll to Top