Mind-body-Μέθοδος

Mind & body Μέθοδος

Πρακτική ευεξίας, επικοινωνίας και συνεργασίας

Η wellness T.I.M.E, mind & body μέθοδος, είναι μια πρακτική ευεξίας που θέτει τις βάσεις για την ξεκάθαρη επικοινωνία και συνεργασία. Μια αποτελεσματική μέθοδος με ένα μοναδικό χαρακτηριστικό. Σε οποιοδήποτε σημείο, συνθήκες ή δραστηριότητα, εκτελείς αυτή την πρακτική ευεξίας και βιώνεις άμεσα τη γαλήνη.

Αυτό σημαίνει ότι με τη μέθοδο αυτή προάγετε τη σωματική, συναισθηματική, νοητική και πνευματική ευεξία. Δημιουργώντας έτσι στον οργανισμό, όλες τις κατάλληλες προϋποθέσεις ώστε να έχει συνεχή και αδιάλειπτη ενέργεια. Χωρίς την αίσθηση κόπωσης.

wellness-T-I-M-E-mind-body-μέθοδος
γίνετε-συναισθηματικά-ισορροπημένος-και-μπορεί-να-αλληλεπιδρά-ενεργητικά

Με τη mind & body μέθοδο ένας οργανισμός γίνεται συναισθηματικά ισορροπημένος και μπορεί να αλληλεπιδρά ενεργητικά και όχι παθητικά με τους γύρω του. Να έχει νοητική και πνευματική ισορροπία και διαύγεια ώστε να μπορεί να ανταπεξέλθει στις ιδιαιτερότητες που έχει.

Ένα ακόμη σημαντικό βοήθημα που προσφέρει αυτή η μέθοδος είναι ότι υποστηρίζει την ισορροπία μεταξύ εργασίας και προσωπικής ζωής. Ένα μεγάλο πρόβλημα που είναι σε διαρκή άνοδο. Με τη βοήθεια της Wellness Igniter Άννας Αγραφιώτη, στη μέθοδο αυτή, επιτυγχάνετε την αποκατάσταση της ισορροπίας.

Είναι απαραίτητο να επισημανθεί, ότι αυξάνει τα επίπεδα της δημιουργικότητας, που πολλοί τομείς στο εργασιακό περιβάλλον έχουν την ανάγκη για μια διαρκή δημιουργική σκέψη. Συγχρόνως η mind & body μέθοδο, βοηθά στην αύξηση της παρατήρησης. Ένα σημαντικό κριτήριο στις περισσότερες αποφάσεις για το προσωπικό ή εργασιακό τομέα αντίστοιχα.

Είναι σημαντικό σήμερα και στις προσωπικές αλλά και εργασιακές σχέσεις να υπάρχει ισορροπία. Η γαλήνη είναι η φυσική κατάσταση την οποία επικαλύπτετε από την ένταση της καθημερινότητας. Επιπλέον, η παρατήρηση, η αποφόρτιση & η ενεργοποίηση της υψηλότερης επίγνωσης είναι οι τεχνικές που αποκαθιστούν τη γαλήνη μέσα μας.

διαρκή-δημιουργική-σκέψη

Επέλεξε τη wellness T.I.M.E mind & body και Ένωσε το μυαλό με το σώμα σου 

Κλείσε μια συνεδρία σήμερα με πολλά οφέλη

 

Κλείσε την προσωπική σου συνεδρία 

Δες τις διαθέσιμες ώρες 

Αν-διαμένεις-στο-Palmyra-Beach-Hotel-Hotel-Wellness-Workroom

Αν διαμένεις αυτή τη στιγμή στο ξενοδοχείο

Ευεξία Για Εσένα
Καλάθι αγορών
Scroll to Top