Πρακτική-Yoga-Nidra

Yoga Nidra Πρακτική

Μια δυνατή πρακτική πρόληψης, ευεξίας

Yoga Nidra, μια δυνατή πρακτική πρόληψης

Η Πρακτική Yoga Nidra, μια δυνατή πρακτική πρόληψης, ευεξίας και βελτίωσης της υγείας. Με έναν μοναδικό τρόπο απελευθερώνει τη συσσωρευμένη ένταση, αυξάνοντας ταυτόχρονα τα επίπεδα της ανθεκτικότητας του οργανισμού.

Σαν αποτέλεσμα έχει τη χαλάρωση του σώματος και τη  μείωση των καθημερινών επιπέδων στρες. Επιπλέον, έχει τη δυνατότητα να εμποδίζει την ανάπτυξη των ψυχοσωματικών νοσημάτων. Βελτιώνει επίσης την ποιότητα ζωής, χαρίζοντας στον οργανισμό ευεξία.

Αποφόρτισε-τον-οργανισμό-με-τη-Πρακτική-Yoga-Nidra
συστηματική-επανάληψη-της-Πρακτικής-Yoga-Nidra

Yoga Nidra για την καθημερινή σωματική ένταση

Αποφόρτισε τον οργανισμό με τη Πρακτική Yoga Nidra από την καθημερινή σωματική κόπωση. Απέβαλε τη συναισθηματική και νοητική ένταση και επιπρόσθετα, ξεπέρασε το πρόβλημα του άστατου ύπνου άλλα και της αϋπνίας.

Εξάλλου προβλήματα στον άστατο και διαταραγμένο ύπνο, τη σωματική, τη συναισθηματική ή και νοητική ένταση, που υπάρχει στον οργανισμό μας έχουν πλέον φυσική λύση. Ιδιαίτερα με αυτή την πρακτική και τη μοναδική χαλάρωση που προσφέρει στον οργανισμό, θα βρείτε την ηρεμία που αναζητάτε.

Yoga Nidra δρα απελευθερωτικά στη μυική, συναισθηματική και πνευματική ένταση

Επομένως, η συστηματική επανάληψη της Πρακτικής Yoga Nidra δρα απελευθερωτικά στη μυική, συναισθηματική και πνευματική ένταση. Σύμφωνα με τη σύγχρονη επιστήμη της ψυχολογίας είναι τα 3 βασικά επίπεδα της έντασης. Με τη βοήθεια της ειδικού Wellness Igniter Άννας Αγραφιώτη, μπορείτε να ξεπεράσατε τη  δυσχέρεια και να μπορέσετε να συνεχίσετε εν πλήρη ευεξία.

Είναι γεγονός ότι εκτός από τα προβλήματά, Αϋπνίας, Έλλειψης ύπνου, Άστατου και Διακοπτόμενου Ύπνου, συμβάλει στην ανακούφιση από σωματικούς πόνους, χρόνιο άγχος, στρες, υπερκόπωση και Υπερδιέγερση του νευρικού συστήματος. Κατά κοινή ομολογία, προβλήματά που αντιμετωπίζει ο οργανισμός στην εποχή μας και είναι δύσκολο να αντιπαρέλθει χωρίς τη βοήθεια ειδικών.

συστηματική-επανάληψη-της-Πρακτικής-Yoga-Nidra-

Είναι αλήθεια ότι η συστηματική επανάληψη της Πρακτικής Yoga Nidra μπορεί να βοηθήσει επιπλέον σε προβλήματα όπως νευρικότητα, ευερεθιστότητα και ανησυχία. Άλλα και στην πρόληψη κάποιων προβλημάτων υγείας, όπως Ψυχοσωματικών Νοσημάτων και Σύνδρομο Χρόνιας κόπωσης.

Ανακούφισε τον οργανισμό σου. Ζήσε τη χαλάρωση και την ευεξία. Κατέκτησε το αύριο κλείνοντας σήμερα μια συνεδρία Yoga Nidra.

Κλείσε την προσωπική σου συνεδρία 

Δες τις διαθέσιμες ώρες 

Συνάντησε-μας-στο-χώρο-μας-στη-Γλυφάδα-Wellness-Workroom

Συνάντησε μας στο χώρο μας στη Γλυφάδα

Συνδέσου-μέσω-zoom-από-τον-προσωπικό-σου-χώρο

Συνδέσου μέσω Zoom από τον προσωπικό σου χώρο

Αν-διαμένεις-στο-Palmyra-Beach-Hotel-Hotel-Wellness-Workroom

Αν διαμένεις αυτή τη στιγμή στο ξενοδοχείο

Ευεξία Για Εσένα
Καλάθι αγορών
Scroll to Top