Workplace Wellness

Όταν η ευεξία συναντά την εργασία!

Υγιές Εργασιακό Περιβάλλον = Εταιρική Επιτυχία

Ο χώρος εργασίας, η οργάνωση, οι σχέσεις μεταξύ των εργαζομένων & των στελεχών, η καλή επικοινωνία είναι αυτά που εμπνέουν το άτομο σε μια εταιρεία.

Ατομική Ευεξία = Παραγωγική Δημιουργικότητα

 Η καλή φυσική και νοητική κατάσταση,  η συναισθηματική αποφόρτιση, η σύνδεση με τα ταλέντα και η άντληση ιδεών είναι αυτά που υποστηρίζουν το άτομο στην εργασία του. 

Corporate
Wellness

Ομαδικό Mentoring Course

Business Executives & Leaders Wellness

Ατομικό Coaching Course

Οι βάσεις της επιτυχίας μιας εταιρείας

Εμπιστοσύνη
– μεταξύ των εργαζομένων που συνεργάζονται με οργάνωση και συγκεκριμένους στόχους. 
– μεταξύ των εργαζομένων, των στελεχών και της διοίκησης.

Επικοινωνία
κατάλληλα διαμορφωμένο πλαίσιο έκφρασης ιδεών & συναισθημάτων.

Ευεξία
καλή σωματική, νοητική, συναισθηματική & ψυχική κατάσταση εργαζομένων.

WELLNESS AT WORK

Υγιές περιβάλλον
κατάλληλα διαμορφωμένος χώρος, θετικό κλίμα, καθαρή ενέργεια, πλαίσιο συνεργασίας και κοινού στόχου.

Έμπνευση 
ανταλλαγή απόψεων, δημιουργικές δραστηριότητες,  απελευθερωτικές τεχνικές, νέες εκπαιδεύσεις. 

Υλοποίηση
συγκεκριμένη γνώση, κατάλληλη κατάρτιση, εμπιστοσύνη, πράξη

Από το «ΕΓΩ» στο «ΕΜΕΙΣ» 

corporate wellness

Ο καθένας μας είναι μοναδικός σίγουρα όμως, κανείς μόνος του δεν κατέχει όλη τη γνώση, ή έχει όλα τα εργαλεία, ή την κατάλληλη κατάρτιση, ή την απαιτούμενη δημιουργικότητα για να ολοκληρώσει αυτόνομα ένα πρότζεκτ. Για αυτό το λόγο, οι άνθρωποι καλούνται σε συνεργασία, σε επικοινωνία και αρμονική συνύπαρξη για την υλοποίηση ενός στόχου.
Η συνύπαρξη αυτή αποτελεί τη μεγαλύτερη πρόκληση στον εργασιακό χώρο!

Αυτή την πρόκληση έρχεται να αντιμετωπίσει το workplace wellness!

Οι τεχνικές που έχουμε εντάξει στο Ομαδικό Mentoring Course χρησιμοποιούνται μέσα στα χρόνια από προηγμένους πολιτισμούς και ηγέτες. Οι μέθοδοι είναι άμεσες και ολιστικές. Περικλείουν την επιστήμη της ψυχολογίας, της κβαντικής φυσικής, την επιστήμη του σώματος, την ιατρική, τον τρόπο λειτουργίας του εγκεφάλου και της καρδιάς.

Το αποτέλεσμά τους; Οδηγούν το άτομο σε επίπεδα βαθιάς αυτογνωσίας, σεβασμού, αγάπης και κατανόησης πρώτα σε ατομικό και ύστερα σε συλλογικό επίπεδο. Ένα καλά δομημένο και ενοποιημένο προσωπικό κατανοεί διαφορετικά τις ανάγκες αλλά και τις εκάστοτε κρίσεις της εταιρείας και είναι πρόθυμο να εργαστεί προς την επίλυση τους.

Όλα ξεκινούν από μέσα 

business leader wellness

Αυτό είναι κάτι το οποίο πολλές εταιρείες αναγνωρίζουν σήμερα. Αν δεν εργαστείς πάνω στον εαυτό σου & δεν κάνεις focus στην εταιρεία σου, δεν μπορείς θα αναπτυχθείς. Το κλειδί για ένα επιτυχημένο ηγέτη  είναι η προσωπική του αποφόρτιση και η λειτουργία του ως πρότυπου για τη σωστή καθοδήγηση της ομάδας του. Ο πρόδρομος της καλής απόδοσης, της οργάνωσης & της σωστής επικοινωνίας είναι η ο πυρήνας του ατόμου.
Το πιο σημαντικό στον εργασιακό χώρο είναι η ατομική ευεξία!

Φανταστείτε να υπήρχε μια μεθοδολογία όπου μέσα σε λίγα μόλις λεπτά να σε επανέφερε στην κατάσταση γενικευμένης ηρεμίας & διαύγειας!

Το συσσωρευμένο στρες αλλά και η υψηλή περιεκτικότητα κορτιζόλης στον οργανισμό είναι τα κύρια αίτια της έλλειψης δημιουργικότητας και της μείωσης της ικανότητας για λήψη αποφάσεων. Επιπλέον, σε περιπτώσεις υψηλού άγχους, το άτομο χάνει την ενέργεια του, την αποδοτικότητα του, όπως και το εργασιακό του ενδιαφέρον.

Το Business Executives & Leaders Wellness Course σας παρέχει άμεση απελευθέρωση, ενώ παράλληλα αυξάνει τα επίπεδα ενέργειας και διεγείρει την έμπνευση για περισσότερη δημιουργικότητα.

Η υγεία μιας εταιρείας είναι συναφής
με την καλή υγεία των εργαζομένων της

Σύμφωνα με έρευνες, το καλό εργασιακό  περιβάλλον επηρεάζει ή ακόμη και διπλασιάζει άμεσα την κερδοφορία μιας εταιρείας. Δίνεις το καλύτερο κομμάτι του εαυτού σου όταν το περιβάλλον σου είναι κατάλληλο! Όταν οι εργαζόμενοι συνυπάρχουν αρμονικά στο χώρο εργασίας τους, επικοινωνούν αληθινά και χαίρουν εμπιστοσύνης και σεβασμού, νιώθουν ασφάλεια στη σχέση τους με τους συναδέλφους και τους εργοδότες τους. Όταν έχουν όλα τα εργαλεία ατομικής ευεξίας, δημιουργούν, συνεργάζονται και πετυχαίνουν τους στόχους σε υψηλότερα επίπεδα.
Με αυτό τον τρόπο αποδίδουν καλύτερα και δίνουν περισσότερη προσοχή στην επαγγελματική τους πορεία.

Ο στόχος μας; Η win-win κατάσταση που
θα απογειώσει την εταιρεία σας!

Workplace Wellness – η ολιστική προσέγγιση στην εργασιακή ευεξία

Το ομαδικό Mentoring  δημιουργεί έναν ενιαίο πυρήνα μεταξύ των εργαζομένων, θέτει τις βάσεις της άριστης επικοινωνίας και ενώνει την ομάδα κάτω από ένα κοινό ξεκάθαρο στόχο συνεργασίας.
Ενώ μέσα από το ατομικό Coaching  τα άτομα μαθαίνουν να απελευθερώνουν τους τοξικούς παράγοντες της ζωής τους πράγμα που διευκολύνει την ενότητα και τη  χρήση των προσωπικών τους ταλέντων σε ευθυγράμμιση με τον σκοπό της εταιρείας.

Διαθέσιμο Online τον Σεπτέμβριο 2022